HTML

latyak

Friss topikok

  • Seele: Szia! Látom nálatok is fasza a helyzet. Nálunk tegnap közölték, hogy leállás lesz 3 hétig, és csö... (2010.01.10. 21:49) Recepció

Linkblog

Recepció

Latyak 2010.01.10. 11:26

 Elkezdődött az újév új lehetőségek feltárása régi dolgok feledése, újult erővel vág neki mindenki a hétköznapoknak. Így tettem énis majd jött a szomorú valóság úgytűnik még mindig recepció van ahogy tanult kollégánk mondaná... Első héten kellett szembesülnöm a ténnyel hogy leépítés van hőn szeretett cégünknél így aztán kénytelenek voltak megválni a dolgozóik egy részétől köztük természetesen tőlem is! Igazából különösképp nemis bántam a dolgot hiszen nemigazán láttam nagy jövőt ezen cégben főként a hozzáállásukat látva. Így aztán hip hop munkanélküli is lettem. A másik ok amiért ezt nem bántam különösképp, hogy államvizsga előtt állok így aztán nem túl nagy hátrány ha nem a munkahelyi faszságokkal kell foglalkoznia az embernek hanem van ideje koncentrálni is a tanulásra. A diploma megszerzése számomra sajnos már csak azért fontos hogy lezárjam az elmúlt évek szívásait lehetőleg úgy hogy bizonyíték is van rá egy diploma formájában hogy 4-5 évig szivatták az arcom tök fölöslegesen. Nem mintha haszontalannak találnám a főiskolán tanítottakat csak hát lássuk be manapság egy diploma nemsokat számít ha el akarunk helyezkedni vagy akár meg is szeretnénk élni. Viszont ilyen "recepciós" időkben talán a tanulás a okosabb döntés mint valami munkahelyen szenvedni szarért hugyért természetesen azoknak akiknek ezt a szülői háttér valamelyest megengedi. Úgyhogy most gőzerővel készülök, néhány héten belül ki is derül elegendő volt e a befektetett idő és energia. Későbbiekben valószínüleg a tanulás taktikát választom ezekre a szűkös időkre továbbra is amennyiben nem lesz munkahely tehát nekifekszek az angol tanulásnak, hiszen ma úgygondolom némely diplománál többet ér az angol tudás már ha van ugye... Mindemellett természetesen énis bízom benne hogy mihamarabb elindulunk felfelé illetve hogy a gödör alját már elhagytuk. A sok okos gazdasági kutató is mindig megjósolja majd ekkor majd akkor lesz vége aztán eddig valahogy nem jöttek be az előrejelzések. Én bízom a legjobbakban. Aztán kitudja azis lehet, hogy nostradamus jóslatai vetnek véget a válságnak és a világnak is 2012-ben. :) 

Címkék: munka válság angol nyelv újév állás diploma államvizsga recepció

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://latyak.blog.hu/api/trackback/id/tr101660778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seele · http://zelee0609.wordpress.com 2010.01.10. 21:49:17

Szia!

Látom nálatok is fasza a helyzet. Nálunk tegnap közölték, hogy leállás lesz 3 hétig, és csökkentik a dolgozók bérét. Mi is szívunk, mint a torkosborz, amúgy szintén recepció. :) Sok sikert a blogodhoz, remélem nem hanyagolod.
süti beállítások módosítása